Skip to main content

Douchebad, 3 in 1

Dit uniek en gepatenteerd douchebad laat de verzorger toe om aan de patiënt een bad of douche te geven op een efficiënte en ergonomische manier. Het douchebad kan ook als verzorgingstafel gebruikt worden.Het douchebad is verrijdbaar, aan beide zijden bereikbaar en onderrijdbaar met een mobiele tillift. 

 

Hoog/laag

Het douchebad gaat zéér hoog, ideaal voor grotere verzorgers en zéér laag voor rechtstreekse transfers vanuit de rolstoel. Met de randen in de hoogste stand creëert men een ondiep bad.

 

Comfortabel en onderhoudsvriendelijk

Het douchebad voelt warm aan, is zacht en comfortabel. De randen zijn afgerond : er is geen gevaar voor kwetsuren. De gebruikte kunststof is onderhoudsvriendelijk en door het ontbreken van hoeken en naden gemakkelijk en hygiënisch te reinigen. Een aangepast en waterdicht hoofdkussen wordt standaard bijgeleverd.

 

Verwijderbare RVS handgrepen

Indien mogelijk kan de patiënt actief meewerken tijdens het wassen of verzorgen door te wentelen en zich gelijktijdig aan één van de twee handgrepen op te trekken. Ze kunnen ook dienen als extra zijdelingse veiligheid tijdens het gebruik of vervoer.

√ Drie behoeftes in 1, baden, douchen en verzorgen
√ Comfortabel met zachte rubberen bekleding
√ Verrijdbaar met grote zwenkwielen, toegankelijk voor een verrijdbare tillift
√ Compact en onderhoudsvriendelijk ontwerp
√ Elektrische hoogteverstelling met een verwisselbare batterijbox
√ Optioneel: afneembare RVS handgrepen
 

Deel dit product