Tiltechniek

Handi-Move Plafondlift pakket

Wanneer er een tilvoorziening wordt gezocht voor een eenvoudige situatie, kan het kant-en-klaar pakket een ideale oplossing zijn. Zeker wanneer er 'slechts' een enkele plafondrail nodig is om vanuit uw rolstoel in-en-uit bed te kunnen komen. Bijvoorbeeld een plafondrail van 3 meter lang, dwars gesitueerd boven het bed, om vanuit het bed naar een rolstoel of verrijdbare douche-toilet rolstoel te gaan. Deze oplossing van Handi-Move is in veel gevallen hèt antwoord op de meest gevraagde 'goedkoopst adequate tilvoorziening' in Nederland.
 

Complete set plafondlift vanaf Euro 2.995,- incl. plaatsing en BTW

Deze Handi-Move plafondlift aanbieding is voor gebruik onder begeleiding van een zorgverlener en is identiek aan het huidige draagbare plafondlift model. De prijs van dit aantrekkelijke pakket is Euro 2.995,- incl btw en plaatsing in Nederland (behalve waddeneilanden).

De Handi-Move plafondmotor is een compact model dat gemakkelijk afneembaar en tevens draagbaar is. Hierdoor kunt u gemakkelijk de plafondmotor meenemen naar een andere ruimte, bijvoorbeeld de badkamer, en ook daar een plafondrail plaatsen voor gebruik van de plafondmotor.

Vul uw gegevens in en zie de inhoud van het Handi-Move plafondlift pakket