Skip to main content

Handi-Move Plafondlift pakket

Wanneer er een tilvoorziening wordt gezocht voor een eenvoudige situatie, kan het kant-en-klaar pakket een ideale oplossing zijn. Zeker wanneer er 'slechts' een enkele plafondrail nodig is om vanuit uw rolstoel in-en-uit bed te kunnen komen. Bijvoorbeeld een plafondrail van 3 meter lang, dwars gesitueerd boven het bed, om vanuit het bed naar een rolstoel of verrijdbare douche-toilet rolstoel te gaan. Deze oplossing van Handi-Move is in veel gevallen hèt antwoord op de meest gevraagde 'goedkoopst adequate tilvoorziening' in Nederland.
 

Complete set plafondlift vanaf Euro 2.995,- incl. plaatsing en BTW

Deze Handi-Move plafondlift aanbieding is voor gebruik onder begeleiding van een zorgverlener en is identiek aan het huidige draagbare plafondlift model. De prijs van dit aantrekkelijke pakket is Euro 2.995,- incl btw en plaatsing in Nederland (behalve waddeneilanden).

De Handi-Move plafondmotor is een compact model dat gemakkelijk afneembaar en tevens draagbaar is. Hierdoor kunt u gemakkelijk de plafondmotor meenemen naar een andere ruimte, bijvoorbeeld de badkamer, en ook daar een plafondrail plaatsen voor gebruik van de plafondmotor.

Gegevens

Tiltechniek B.V.
Energieweg 12-A
Postbus 334
5140 AH Waalwijk

Tel. 0416 - 65 08 67
Fax 0416 - 65 09 53
E-mail: info@tiltechniek.nl