Tiltechniek

Handi-Move zwembadliften

Voor gemeenten in Nederland gebruiken reeds de Handi-Move vouwbare zwembadlift. Daar zijn we best trots op natuurlijk. Hiermee geeft een openbaar zwembad ook mensen met een beperking de mogelijkheid om op een veilige manier in en uit het zwembadwater te komen.
 

Verrijdbare zwembadlift

De Handi-Move verrijdbare zwembadlift is praktisch te gebruiken en praktisch op te bergen. Middels zijn ingebouwde wielen kun je de zwembadlift in opgevouwen toestand verrijden vanuit de berging naar het perron. In het perron is een vloerbus ingestort waar de zwembadlift zichzelf elektrisch in vergrendeld. Hiervoor is geen krachtsinspanning van de begeleider nodig. Met de zwenkarm kan de begeleider de cliënt veilig in en uit het water tillen. Wanneer de Handi-Move zwembadlift wordt opgeborgen, blijft er alleen een netjes met een dop afgesloten vloerbus over op het perron. Andere zwemmers hebben hier geen last van, nog obstakels die het perron in beslag nemen. De zwembadlift is ook zeer geschikt voor een privé zwembad. Zijn compactheid en gebruikersgemak is z'n troef. 
 

Plafondlift voor zwembad

Wanneer er technische mogelijkheden zijn is het plaatsen van een Handi-Move plafondlift in het zwembad een goed alternatief op de verrijdbare zwembadlift. Een zwembadlift hangt altijd klaar voor gebruik en neemt absoluut geen ruimte in. Geen noodzakelijke bergruimte en geen kostbare transferruimte op het perron. Ideaal als de technische mogelijkheden het toelaten.