Skip to main content

Plafondlift pakket Euro 2.995,-

Zoekt u een standaard plafondlift oplossing? Dan is er al een plafondlift vanaf Euro 2.995,- incl btw.

Kijk hier naar de voorwaarden

Douchebad 3-in-1

Aankleden, douchen en baden. Het kan met het electrisch hoog/laag douchebad van Handi-Move 

Bekijk hier de video

Tilstoeltje

Gemakkelijk in en uit bad. Of misschien in het zwembad? Het tilstoeltje van Handi-Move 

Bekijk hier de video

Tilliften van Handi-Move

De verrijdbare tillften van Handi-Move, ook wel mobiele tilliften genoemd, zijn ontworpen vanuit het perspectief van de gebruiker. In dit geval twee gebruikers; namelijk de zorgverlener en de cliënt zelf. Geen ingewikkelde fratsen of futurische features. Gewoon een kwalitatief en goed werkzame tillift, dat zijn de mobiele tilliften van Handi-Move.

Of er nu een voorkeur is voor het tillen met een tilband met lussen, of misschien liever met clips, voor beide voorkeuren heeft Handi-Move een geschikte oplossing. Ook wanneer u liever wilt werken met de Surehands tilbeugel van Handi-Move, is daar een passende mobiele tillift voor ontwikkeld met extra hefhoogte voor de tilbeugel.
 

WMO mobiele tillift

Een mobiele tillift wordt in de meeste situaties vergoed door de gemeente. Hiervoor heeft de gemeente een WMO productenpakket afgesproken met de plaatselijke tussenleverancier (bijvoorbeeld Welzorg of Medipoint). Vaak betekent dit een standaard product, soms ook uit depot, voor een 'standaard' aanvraag. Maar is uw aanvraag wel 'standaard'? De gemeente gaat in samenwerking met de tussenleverancier op zoek naar de goedkoopst adequate oplossing. Maar adequaat mag toch niet ondergeschikt zijn aan goedkoop? Informeer uzelf goed naar de (on)mogelijkheden bij andere aanbieders en eventuele alternatieven, zoals bijvoorbeeld een plafondlift.
 

De 3 voordelen van een Handi-Move mobiele tillift

  • Overal inzetbaar en geschikt voor meerdere ruimten
  • Discreet op te bergen bij voldoende bergruimte
  • Eventueel meeneembaar naar ander (vakantie)adres

Gegevens

Tiltechniek B.V.
Energieweg 12-A
Postbus 334
5140 AH Waalwijk

Tel. 0416 - 65 08 67
Fax 0416 - 65 09 53
E-mail: info@tiltechniek.nl

Vakantie?

U gaat op vakantie en wilt graag een tillift meenemen in de auto? Dat kan gemakkelijk met de opvouwbare tillift van Handi-Move.

Bekijk hier de video

Zwemmen?

Wilt u graag zwemmen? Veel openbare zwembaden in Nederland gebruiken de Handi-Move verrijdbare zwembadlift. Ook zeer geschikt voor uw eigen privé zwembad.

Bekijk hier de video