Tiltechniek

De tilbeugel van Handi-Move

De Surehands tilbeugel van Handi-Move is berucht en beroemd. Beroemd zijn de vele verhalen van gelukkige tilbeugel gebruikers die er een stuk zelfstandigheid mee terug gekregen hebben. Natuurlijk zijn er ook 'twijfelaars', maar vaak hebben die er zelf nog nooit ingezeten en niet ervaren hoe snel en veilig de Surehands tilbeugel functioneert.

Ook wanneer u niet zelfstandig gebruik wilt maken van de Surehands tilbeugel, is de tilbeugel zeer praktisch in haar gebruik. Anders dan met tilbanden of tildoeken, benadert de tilbeugel u vanaf de voorzijde. Hierdoor ben je na het plaatsen van de twee handjes in de zijn, en de beensteunen onder de bovenbenen al direct klaar om getild te worden. Dus zonder al dat gefrunnik en gedoe achter de rug bij het gebruik van een tilband of tildoek.
 

De 5 voordelen van de tilbeugel van Handi-Move.

  • Snel, adequaat en veilig in gebruik
  • Vormvast en one-size-fits-all
  • Toiletgang mogelijk door vrijblijven van zitvlak
  • Hygienisch in gebruik en voor verzorging
  • Geschikt voor zelfstandig tillen en verplaatsen
  • Humane manier van tillen t.o.v. een tilband
LET OP:
De Surehands tilbeugel heeft de huidige vorm en werking gekregen na 30 jaar ontwikkelen en verbeteren aan het product. Op dit moment zijn er enkele aanbieders die pretenderen ook een soortgelijke tilbeugel te verkopen. Handi-Move heeft hier niets mee van doen en waarschuwt u voor de mogelijke slechte en onveilige werking van deze kopie tilbeugels. Kijk hier voor nadere informatie.