Skip to main content

Plafondlift pakket Euro 2.995,-

Zoekt u een standaard plafondlift oplossing? Dan is er al een plafondlift vanaf Euro 2.995,- incl btw.

Kijk hier naar de voorwaarden

Douchebad 3-in-1

Aankleden, douchen en baden. Het kan met het electrisch hoog/laag douchebad van Handi-Move 

Bekijk hier de video

Tilstoeltje

Gemakkelijk in en uit bad. Of misschien in het zwembad? Het tilstoeltje van Handi-Move 

Bekijk hier de video

Tweedehands tilsystemen

Tiltechniek Waalwijk heeft in de afgelopen 20 jaar honderden plafondliften en mobiele tilliften van handi-Move verkocht. Deze tilsystemen zijn veelal nieuwe tilsystemen welke in eigendom verstrekt zijn door de gemeente of door de gebruiker zelf zijn aangekocht. Wanneer de gebruiker gaat verhuizen of misschien onverhoopt is komen te overlijden, wordt overlegd met de gemeente of het tilsysteem hergebruikt kan worden door een nieuwe bewoner of elders in de gemeente ingezet kan worden.

Wanneer het tilsysteem niet meer in de gemeente ingezet kan worden, neemt Tiltechniek in veel situaties het tilsysteem in depot voor de gemeente. In de regel vraagt de gemeente vervolgens aan Tiltechniek om een nieuwe klant voor het Handi-Move tilsysteem te vinden. Volledig in de huidige tijdsgeest, waarbij we met elkaar op de kosten moeten letten en herverstrekken een prima oplossing is om duurzame goederen maximaal in te zetten en te gebruiken.
 

Waarom nieuw, als tweedehands even goed is?

Tiltechniek beoordeelt de materialen in depot, zorgt ervoor dat eventuele defecten verholpen worden en reinigd ze. De materialen die door de interne keuring komen zijn 100% in orde en zijn gelijkwaardig inzetbaar als nieuwe materialen. Maar zijn ook prijstechnisch zeer interessant; niet alleen voor gemeenten, maar ook voor gebruikers die zelf een tilsysteem willen aankopen. Tiltechniek heeft een uitgebreid aanbod van tweedehands Handi-Move tilliften en tweedehands plafondliften, soms aangevuld met demonstratie modellen van onze beurzen of passingsafspraken.
 

Tweedehands plafondliften

Alvorens u overweegt een plafondlift aan te kopen, is het goed om uzelf te informeren over de verschillende modellen en railstoepassingen welke er mogelijk zijn. De website www.tillift.nl geeft veel aanvullende informatie over de verschillende types plafondmotoren en de technische mogelijkheden. Of de beoogde plafondlift nu bedoelt is voor tillen onder begeleiding van een zorgverlener, of bedoelt is om volledig zelfstandig te tillen met de Surehands tilbeugel. Voor beide toepassingen heeft Tiltechniek een ruime keuze aan depot materialen. Maak een afspraak voor een inventarisatie bij u thuis of bel voor ons actuele aanbod 0416-650867.
 
2ehands plafondmotor web
2ehands plafondrails web

Kant-en-klaar plafondlift pakket

Zoekt u een standaard oplossing? Dat kan natuurlijk, we willen u graag hierbij helpen. Tiltechniek Waalwijk heeft ook een aantrekkelijke aanbieding van een nieuwe plafondlift middels een kant-en-klaar samengesteld Handi-Move plafondlift pakket. Geïnteresseerd? Kijk hier voor de aanbieding.
 

Tweedehands mobiele tilliften

Passieve en actieve tilliften zijn er in diverse modellen en uitvoeringen. Welk type tillift welk voordeel of nadeel heeft, wordt uitgebreid besproken op de website www.tillift.nl. Van beide types; de passieve als de actieve tillift, heeft Tiltechniek diverse Handi-Move modellen in depot staan. Maak een afspraak voor een passing of bel voor ons actuele aanbod, 0416-650867.
 
2ehands Midi tillift web
2ehands Victor kanteljuk web
2ehands Victor tillift web

Een nieuw Handi-Move tilsysteem

Natuurlijk kunt u ook overwegen een nieuw tilsysteem aan te kopen. Zelfs wanneer u de eenmalige aanschafkosten van een nieuw Handi-Move tilsysteem afzet ten op zichte van de maandelijkse eigen bijdrage via het CAK, blijken vele van onze klanten aan het einde van de rit goedkoper aan te zijn met een directe aankoop. Daarnaast bent en blijft u ook eigenaar van het tilsysteem na vele jaren. Via het CAK zult u nooit eigenaar worden van het tilsysteem dat u uiteindelijk toch helemaal zelf hebt betaald. Voor de mogelijkheden van een nieuwe plafondlift verwijs ik graag door naar 'plafondliften' en voor een nieuwe mobiele tillift naar 'mobiele tillift'. 

Gegevens

Tiltechniek B.V.
Energieweg 12-A
Postbus 334
5140 AH Waalwijk

Tel. 0416 - 65 08 67
Fax 0416 - 65 09 53
E-mail: info@tiltechniek.nl

Vakantie?

U gaat op vakantie en wilt graag een tillift meenemen in de auto? Dat kan gemakkelijk met de opvouwbare tillift van Handi-Move.

Bekijk hier de video

Zwemmen?

Wilt u graag zwemmen? Veel openbare zwembaden in Nederland gebruiken de Handi-Move verrijdbare zwembadlift. Ook zeer geschikt voor uw eigen privé zwembad.

Bekijk hier de video